Dudok

Het begon allemaal ruim 25 jaar geleden, aan de Meent in Rotterdam. In de vestiging van Café Dudok in Rotterdam startten we in een klein hoekje met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart.

Onze appeltaart, gebakken volgens een geheim recept, werd al snel beroemd. Ook buiten de stadsgrenzen kwamen lekkerbekken op onze taart af. Maar ons taartenassortiment hebben we inmiddels uitgebreid met bijvoorbeeld de frisse citroenmeringue, de feestelijke velvettaarten of de brownie voor de chocoladeliefhebber. En natuurlijk nog veel meer lekkers! Zo maken we ook cookies, bars, muffins en hartige taarten!

Je ziet: wij bij Dudok Patisserie houden van bakken. Dagelijks zetten we ons vakmanschap in om de lekkerste lekkernijen te maken en te verbeteren. Dat doen we op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten. Inmiddels is onze bakkerij al weer ruim 15 jaar gevestigd in Numansdorp.

Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom een kopje koffie drinken met een taartpunt of een vers afgebakken muffin in onze Dudok Patisserie-winkel.